artikel

Als een fabrikant iets nieuws wil brengen staat de detailhandel aan de slagboom

Home

Als een fabrikant iets nieuws wil brengen staat de detailhandel aan de slagboom

Philip den Ouden, directeur van fabrikantenkoepel FNLI, is niet verbaasd dat het aantal innovaties dit jaar sterk achter blijft. Volgens hem is het te wijten aan de prijsdruk. Supermarkten hebben alleen maar aandacht voor bestaande A-merkproducten, huismerken en vers. Nieuwe producten krijgen weinig aandacht.

Philip den Ouden, directeur van fabrikantenkoepel FNLI, is niet verbaasd dat het aantal innovaties dit jaar sterk achter blijft. Volgens hem is het te wijten aan de prijsdruk. Supermarkten hebben alleen maar aandacht voor bestaande A-merkproducten, huismerken en vers. Nieuwe producten krijgen weinig aandacht.

Reageer op dit artikel