artikel

‘Merken moeten niet denken dat een recessie automatisch inhoudt dat de prijzen omlaag moeten

Home

‘Merken moeten niet denken dat een recessie automatisch inhoudt dat de prijzen omlaag moeten

Wanneer merken in het midden- of hogere segment hun prijzen verlagen, lijken consumenten juist het vertrouwen in dat merk te verliezen. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo naar de merktrouw van Europese consumenten. Volgens Marijke Postel van TNS Nipo vinden consumenten ook in slechte tijden kwaliteit en ambitie heel belangrijk.

Wanneer merken in het midden- of hogere segment hun prijzen verlagen, lijken consumenten juist het vertrouwen in dat merk te verliezen. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo naar de merktrouw van Europese consumenten. Volgens Marijke Postel van TNS Nipo vinden consumenten ook in slechte tijden kwaliteit en ambitie heel belangrijk.

Reageer op dit artikel