artikel

‘Het lijkt steeds meer op een permanente prijzenoorlog

Home

‘Het lijkt steeds meer op een permanente prijzenoorlog

Supermarktkenner Erik Hemmes zegt tegen het Agrarisch Dagblad dat de verhoudingen tussen de supermarkten volgens hem, zo vlak na de vakantie, zelden zo scherp zijn geweest. Volgens Hemmes wordt er steeds vaker gestunt met versproducten en wordt de strijd tussen de formules steeds agressiever door overnames, fusies en faillissementen.

Supermarktkenner Erik Hemmes zegt tegen het Agrarisch Dagblad dat de verhoudingen tussen de supermarkten volgens hem, zo vlak na de vakantie, zelden zo scherp zijn geweest. Volgens Hemmes wordt er steeds vaker gestunt met versproducten en wordt de strijd tussen de formules steeds agressiever door overnames, fusies en faillissementen.

Reageer op dit artikel