artikel

‘De klant betaalt in de supermarkt één euro, dat is niet normaal

Home

‘De klant betaalt in de supermarkt één euro, dat is niet normaal

Agrariër Wim van de Burgwal uit Ens brengt uit protest zijn complete worteloogst naar de voedselbank. Vier weken lang gaat er een vrachtwagen met 25 ton wortelen naar een voedselbank in Nederland. De wortelen leveren hem momenteel slechts een paar cent per kilo op. Hij hoopt dat meer agrariërs zijn actie zullen volgen.

Agrariër Wim van de Burgwal uit Ens brengt uit protest zijn complete worteloogst naar de voedselbank. Vier weken lang gaat er een vrachtwagen met 25 ton wortelen naar een voedselbank in Nederland. De wortelen leveren hem momenteel slechts een paar cent per kilo op. Hij hoopt dat meer agrariërs zijn actie zullen volgen.

Reageer op dit artikel