artikel

‘Dat zal dan ook wel weer boze reacties opleveren

Home

‘Dat zal dan ook wel weer boze reacties opleveren

Peter Snoek, verantwoordelijk voor het assortiment bij Jumbo, zegt in het AD dat de formule vanaf half september begint met de verkoop van gevulde speculaas. Snoeks verwacht ook bij die introductie kritiek van sommige consumenten, aangezien klanten nu ook kritiek hebben op de aanwezigheid van pepernoten in het assortiment van enkele Jumbo-winkels. Volgens de klanten […]

Peter Snoek, verantwoordelijk voor het assortiment bij Jumbo, zegt in het AD dat de formule vanaf half september begint met de verkoop van gevulde speculaas. Snoeks verwacht ook bij die introductie kritiek van sommige consumenten, aangezien klanten nu ook kritiek hebben op de aanwezigheid van pepernoten in het assortiment van enkele Jumbo-winkels. Volgens de klanten is het nog te vroeg voor het typische decembersnoepgoed. Jumbo heeft de pepernoten voor onbepaalde tijd uit de schappen laten halen.

Reageer op dit artikel