artikel

We dachten eigenlijk dat we voetbalden, maar we gingen ineens over op hockey

Home

We dachten eigenlijk dat we voetbalden, maar we gingen ineens over op hockey

  Albert Heijn-woordvoerder Jan-Christiaan Hellendoorn van Albert Heijn maakt zich kwaad over de toewijzing van de stadionlocatie in Breda aan Jumbo. Volgens Hellendoorn had AH al een akkoord over de invulling van de megasupermarkt, maar zegt de strijd na aanpassing van de spelregels te hebben verloren aan de Veghelse concurrent.  

 

Albert Heijn-woordvoerder Jan-Christiaan Hellendoorn van Albert Heijn maakt zich kwaad over de toewijzing van de stadionlocatie in Breda aan Jumbo. Volgens Hellendoorn had AH al een akkoord over de invulling van de megasupermarkt, maar zegt de strijd na aanpassing van de spelregels te hebben verloren aan de Veghelse concurrent.

 

Reageer op dit artikel