artikel

‘Nu wordt het ernstig, wist ik

Home

NRC Handelsblad-journalist en onderzoeker Menno Tamminga schetst in zijn boek ‘De Uitverkoop van Nederland’ hoe Hollandse ondernemingen op koele wijze in buitenlandse handen zijn gevallen. Hoe heftig de overnamegolf is werd hem pas echt duidelijk toen Grolsch werd overgenomen. ‘Ik had nooit verwacht, dat zo’n lokaal bedrijf als Grolsch, met sterke wortels in Nederland, verkocht […]

‘Nu wordt het ernstig, wist ik

NRC Handelsblad-journalist en onderzoeker Menno Tamminga schetst in zijn boek ‘De Uitverkoop van Nederland’ hoe Hollandse ondernemingen op koele wijze in buitenlandse handen zijn gevallen. Hoe heftig de overnamegolf is werd hem pas echt duidelijk toen Grolsch werd overgenomen. ‘Ik had nooit verwacht, dat zo’n lokaal bedrijf als Grolsch, met sterke wortels in Nederland, verkocht zou kunnen worden aan een buitenlands bedrijf.’

Reageer op dit artikel