artikel

‘Leerlingen op school aan merken verbinden is onaanvaardbaar

Home

‘Leerlingen op school aan merken verbinden is onaanvaardbaar

Tweede Kamerlid Jasper van Dijk (SP) eist opheldering van minister Plasterk over schoollessen die worden gesponsord door Unilever en Yakult. Het communicatiebureau Remedica verzorgt jaarlijks 3500 gastlessen op scholen over onderwerpen als als ‘puberteit en maandhygiëne’ en ‘gezonde voeding en de rol van functionele zuivel’. Deze lessen worden onder meer gesponsord door Unilever en Yakult. […]

Tweede Kamerlid Jasper van Dijk (SP) eist opheldering van minister Plasterk over schoollessen die worden gesponsord door Unilever en Yakult. Het communicatiebureau Remedica verzorgt jaarlijks 3500 gastlessen op scholen over onderwerpen als als ‘puberteit en maandhygiëne’ en ‘gezonde voeding en de rol van functionele zuivel’. Deze lessen worden onder meer gesponsord door Unilever en Yakult. Remedica zegt tijdens de les exclusiviteit van het product of merk te garanderen.

Reageer op dit artikel