artikel

Lakshmi mag niet worden gebruikt om vleesproducten aan de man te brengen

Home

Hindoes zijn woest op Burger King nu de fastfoodgigant de hindoe-god Lakshmi in een Spaanse reclame voor sandwiches heeft gebruikt, meldt meatandmeal.nl. De hindoe-blogger Rajan Zed zegt dat het beledigend is om Lakshmi met een vleessandwich in een beeld te plaatsen. Hindoes gebruiken geen vlees-, zuivel- en eiproducten.

Lakshmi mag niet worden gebruikt om vleesproducten aan de man te brengen

Hindoes zijn woest op Burger King nu de fastfoodgigant de hindoe-god Lakshmi in een Spaanse reclame voor sandwiches heeft gebruikt, meldt meatandmeal.nl. De hindoe-blogger Rajan Zed zegt dat het beledigend is om Lakshmi met een vleessandwich in een beeld te plaatsen. Hindoes gebruiken geen vlees-, zuivel- en eiproducten.

Reageer op dit artikel