artikel

Lakshmi mag niet worden gebruikt om vleesproducten aan de man te brengen

Home

Lakshmi mag niet worden gebruikt om vleesproducten aan de man te brengen

Hindoes zijn woest op Burger King nu de fastfoodgigant de hindoe-god Lakshmi in een Spaanse reclame voor sandwiches heeft gebruikt, meldt meatandmeal.nl. De hindoe-blogger Rajan Zed zegt dat het beledigend is om Lakshmi met een vleessandwich in een beeld te plaatsen. Hindoes gebruiken geen vlees-, zuivel- en eiproducten.

Hindoes zijn woest op Burger King nu de fastfoodgigant de hindoe-god Lakshmi in een Spaanse reclame voor sandwiches heeft gebruikt, meldt meatandmeal.nl. De hindoe-blogger Rajan Zed zegt dat het beledigend is om Lakshmi met een vleessandwich in een beeld te plaatsen. Hindoes gebruiken geen vlees-, zuivel- en eiproducten.

Reageer op dit artikel