artikel

‘Ik begrijp niet dat ze voor zondag geen personeel aannemen

Home

‘Ik begrijp niet dat ze voor zondag geen personeel aannemen

Hema-baas Ronald van Zetten zegt in het Parool niet te begrijpen waarom veel kleine winkeliers in Amsterdam-Noord tegen een algehele zondagopening zijn. Volgens hem is het juist bedrijfseconomisch verantwoord om op zondag open te zijn. Willen ze zelf op zondag niet in de winkel staan, dan moeten de winkeliers maar extra personeel aannemen, aldus Van […]

Hema-baas Ronald van Zetten zegt in het Parool niet te begrijpen waarom veel kleine winkeliers in Amsterdam-Noord tegen een algehele zondagopening zijn. Volgens hem is het juist bedrijfseconomisch verantwoord om op zondag open te zijn. Willen ze zelf op zondag niet in de winkel staan, dan moeten de winkeliers maar extra personeel aannemen, aldus Van Zetten.

Reageer op dit artikel