artikel

Unilever is nog steeds een mannenbolwerk

Home

Unilever is nog steeds een mannenbolwerk

Conny Braams, bestuurslid van de Spaanse tak van Unilever en onlangs uitgeroepen tot Topvrouw van 2009, verbaast zich in dagblad De Pers niet over de woorden van directievoorzitter Kees van der Waaij van Unilever Nederland. Van der Waaij had in de aanloop naar de uitverkiezing gezegd, dat wanneer Braams zou worden uitgeroepen tot topvrouw van […]

Conny Braams, bestuurslid van de Spaanse tak van Unilever en onlangs uitgeroepen tot Topvrouw van 2009, verbaast zich in dagblad De Pers niet over de woorden van directievoorzitter Kees van der Waaij van Unilever Nederland. Van der Waaij had in de aanloop naar de uitverkiezing gezegd, dat wanneer Braams zou worden uitgeroepen tot topvrouw van 2009, “diversiteit” hoger op de agenda van Unilever zal komen. Volgens Braams worden topvrouwen door topmannen gezien als een risicovolle benoeming.

Reageer op dit artikel