artikel

Nu gaan ze ingewikkeld en artistiek lopen doen

Home

Nu gaan ze ingewikkeld en artistiek lopen doen

Red Bull heeft in Amsterdam de zogeheten Rooms of Red Bull geopend. Dit is een plek voor fotografen, radiomakers, kunstenaars en andere mensen die denken creatief te zijn. Creative director Poppe van Pelt van reclamebureau Selmore zegt in het Financieele Dagblad dat hij de nieuwe stap van Red Bull niet begrijpt. Volgens Van Pelt was […]

Red Bull heeft in Amsterdam de zogeheten Rooms of Red Bull geopend. Dit is een plek voor fotografen, radiomakers, kunstenaars en andere mensen die denken creatief te zijn. Creative director Poppe van Pelt van reclamebureau Selmore zegt in het Financieele Dagblad dat hij de nieuwe stap van Red Bull niet begrijpt. Volgens Van Pelt was de kracht van het merk juist dat ze in hun (reclame)campagnes altijd gebruik maakten van ‘plat volksvermaak’, zoals stuntvliegen en motorcrossen.

Reageer op dit artikel