artikel

Laat de grootgrutter zich bezig houden met de bonuskortingen

Home

Laat de grootgrutter zich bezig houden met de bonuskortingen

PVV-kamerlid Fleur Agema is van mening dat Albert Heijn geen rol van betekenis kan spelen in de aanpak van de (integratie)problemen binnen de Vogelaarwijken. Dat zei het kamerlid tijdens een overleg van de commissie voor Wonen, Wijken en Integratie, waar de wijkaanpak van minister Van der Laan op de agenda stond. Volgens Agema is het […]

PVV-kamerlid Fleur Agema is van mening dat Albert Heijn geen rol van betekenis kan spelen in de aanpak van de (integratie)problemen binnen de Vogelaarwijken. Dat zei het kamerlid tijdens een overleg van de commissie voor Wonen, Wijken en Integratie, waar de wijkaanpak van minister Van der Laan op de agenda stond. Volgens Agema is het “waanzin dat supermarktketen Albert Heijn nu de integratieproblemen op moet gaan lossen”. Het kamerlid is van mening dat de regering de integratieproblemen ziet “als een probleem van stenen, van gebouwen, van architectuur”.

Reageer op dit artikel