artikel

Ik verwacht dat het probleem dan opgelost wordt

Home

Ik verwacht dat het probleem dan opgelost wordt

C1000-ondernemer Huub Rijper zegt in het Parool dat hij verwacht dat hij binnenkort geen boete meer hoeft te betalen voor het openen van zijn C1000 in Amsterdam-Noord op zondag. Aanstaande donderdag is er een deelraadsvergadering en Rijper denkt dat er dan een verordening komt die wél standhoudt voor de rechter. Vorig jaar werd het besluit […]

C1000-ondernemer Huub Rijper zegt in het Parool dat hij verwacht dat hij binnenkort geen boete meer hoeft te betalen voor het openen van zijn C1000 in Amsterdam-Noord op zondag. Aanstaande donderdag is er een deelraadsvergadering en Rijper denkt dat er dan een verordening komt die wél standhoudt voor de rechter. Vorig jaar werd het besluit van het stadsbestuur het stadsdeel Amsterdam-Noord uit te roepen tot toeristisch gebied voor alle winkels toe te staan door de rechter verworpen. Volgens Rijper heeft Amsterdam-Noord echter een sterke toeristische positie, die zich met name op de dagjesmensen richt.

Reageer op dit artikel