artikel

Er is een cultuur ontstaan waarin je moet stelen om stoer te zijn

Home

Er is een cultuur ontstaan waarin je moet stelen om stoer te zijn

Burgemeester Jaques Wallage van Groningen zegt in een interview met de GPD-bladen dat hij zich zorgen maakt over de diefstalrage onder jongeren in Groningen. Hij wil dat winkels veel meer gaan doen om winkeldiefstal tegen te gaan. De detailhandel maakt het volgens Wallage voor tieners vaak ‘veel te makkelijk’ om te stelen.

Burgemeester Jaques Wallage van Groningen zegt in een interview met de GPD-bladen dat hij zich zorgen maakt over de diefstalrage onder jongeren in Groningen. Hij wil dat winkels veel meer gaan doen om winkeldiefstal tegen te gaan. De detailhandel maakt het volgens Wallage voor tieners vaak ‘veel te makkelijk’ om te stelen.

Reageer op dit artikel