artikel

De mentaliteit van de leiding stamt nog uit het jaar 1800

Home

De mentaliteit van de leiding stamt nog uit het jaar 1800

Personeel van het distributiecentrum van Jumbo in Veghel biedt de directie van het bedrijf donderdag 300 handtekeningen aan. Ze willen daarmee hun roep om betere arbeidsomstandigheden kracht bijzetten. Volgens bestuurder Murak Sekercan van de vakbond FNV Bondgenoten heerst er veel onvrede onder het personeel over de houding van het management.

Personeel van het distributiecentrum van Jumbo in Veghel biedt de directie van het bedrijf donderdag 300 handtekeningen aan. Ze willen daarmee hun roep om betere arbeidsomstandigheden kracht bijzetten. Volgens bestuurder Murak Sekercan van de vakbond FNV Bondgenoten heerst er veel onvrede onder het personeel over de houding van het management.

Reageer op dit artikel