artikel

Alleen voor mensen met een grote vriezer, die er een sport van maken

Home

Alleen voor mensen met een grote vriezer, die er een sport van maken

Marcel van Beusekom van de Consumentenbond zegt in de Telegraaf dat consumenten die optimaal willen profiteren van de prijzenslag, daar veel moeite voor moeten doen. Volgens Van Beusekom moet de klant in dat geval veel producten inslaan en aan de hand van een lijstje verschillende winkels van verschillende formules bezoeken om een paar euro per […]

Marcel van Beusekom van de Consumentenbond zegt in de Telegraaf dat consumenten die optimaal willen profiteren van de prijzenslag, daar veel moeite voor moeten doen. Volgens Van Beusekom moet de klant in dat geval veel producten inslaan en aan de hand van een lijstje verschillende winkels van verschillende formules bezoeken om een paar euro per maand te besparen.

Reageer op dit artikel