artikel

Aldi-managers zijn creatiever dan consultants

Home

Aldi-managers zijn creatiever dan consultants

Consultancygoeroe Cees Min zegt in een interview met Fem Business dat de meeste consultants helemaal niet kunnen vernieuwen. Volgens Min zitten veel adviseurs te vast in het schrijven van uren. In zijn nieuwe boek “Bye Bye Consultant” staat het gebrek aan creativiteit bij consultants centraal. Dit heeft hem veel negatieve reacties opgeleverd van gekrenkte consultants.

Consultancygoeroe Cees Min zegt in een interview met Fem Business dat de meeste consultants helemaal niet kunnen vernieuwen. Volgens Min zitten veel adviseurs te vast in het schrijven van uren. In zijn nieuwe boek “Bye Bye Consultant” staat het gebrek aan creativiteit bij consultants centraal. Dit heeft hem veel negatieve reacties opgeleverd van gekrenkte consultants.

Reageer op dit artikel