artikel

Wat Verburg niet wil toegeven, wordt nu door de kroonprins benadrukt

Home

Wat Verburg niet wil toegeven, wordt nu door de kroonprins benadrukt

Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren schrijft in haar weblog dat prins Willem Alexander tijdens een duurzaamheidsconferentie van de VN in New York heeft opgeroepen tot minder vleesconsumptie. Volgens Thieme is dit een doorbraak. De fractievoorzitter maakt meteen van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar minister Gerda Verburg van LNV.

Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren schrijft in haar weblog dat prins Willem Alexander tijdens een duurzaamheidsconferentie van de VN in New York heeft opgeroepen tot minder vleesconsumptie. Volgens Thieme is dit een doorbraak. De fractievoorzitter maakt meteen van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar minister Gerda Verburg van LNV.

Reageer op dit artikel