artikel

Van de vechtpartij hebben wij niets gemerkt

Home

Van de vechtpartij hebben wij niets gemerkt

Winkelcentrum Overkapel in de Utrechtse wijk Overvecht werd woensdag heropend. Tegelijkertijd werd een Jumbo in het centrum geopend. De supermarkt moet de trekker worden van het geplaagde winkelcentrum. Overvecht staat bekend als een probleemwijk en de retailers in Overkapel kampen met een hoop problemen. Tijdens de heropening van het winkelcentrum vond een vechtpartij plaats tussen […]

Winkelcentrum Overkapel in de Utrechtse wijk Overvecht werd woensdag heropend. Tegelijkertijd werd een Jumbo in het centrum geopend. De supermarkt moet de trekker worden van het geplaagde winkelcentrum. Overvecht staat bekend als een probleemwijk en de retailers in Overkapel kampen met een hoop problemen. Tijdens de heropening van het winkelcentrum vond een vechtpartij plaats tussen een jongerenwerker en drie jongeren. Bedrijfsleider Kees de Reuver van de Jumbo zegt in het AD niets gemerkt te hebben van het tumult.

Reageer op dit artikel