artikel

Onze vestiging van Super de Boer was ons levenswerk, ons kindje

Home

Onze vestiging van Super de Boer was ons levenswerk, ons kindje

Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de Leimuidense vestiging van Super de Boer, stoppen met de supermarkt vanwege moeilijke marktomstandigheden. In 1996 begonnen Remco en Sylvia met de Super de Boer. Het stel moest de 46 personeelsleden afgelopen weekend informeren over de sluiting. De tranen vloeiden volgens Sylvia Heeren rijkelijk tijdens die bijeenkomst, zo vertelt […]

Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de Leimuidense vestiging van Super de Boer, stoppen met de supermarkt vanwege moeilijke marktomstandigheden. In 1996 begonnen Remco en Sylvia met de Super de Boer. Het stel moest de 46 personeelsleden afgelopen weekend informeren over de sluiting. De tranen vloeiden volgens Sylvia Heeren rijkelijk tijdens die bijeenkomst, zo vertelt ze tegen het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel