artikel

De Frisbox wordt een flop. Dat klinkt resoluut en dat is het ook

Home

De Frisbox wordt een flop. Dat klinkt resoluut en dat is het ook

Initiatiefnemer Gijs van Wulfen van de website Nieuwe Producten Bedenken zegt in het Financieele Dagblad dat hij weinig verwachtingen heeft van de Frisbox. Dit is een doos met tien verschillende flesjes en blikjes van vier frisdrankfabrikanten, die sinds vorige week te koop is bij Albert Heijn. Van Wulfen spreekt naar eigen zeggen uit ervaring. Hij […]

Initiatiefnemer Gijs van Wulfen van de website Nieuwe Producten Bedenken zegt in het Financieele Dagblad dat hij weinig verwachtingen heeft van de Frisbox. Dit is een doos met tien verschillende flesjes en blikjes van vier frisdrankfabrikanten, die sinds vorige week te koop is bij Albert Heijn. Van Wulfen spreekt naar eigen zeggen uit ervaring. Hij heeft als foodmarketeer in het verleden geprobeerd verschillende smaken soep in 1 pakje aan de man te brengen. ‘Daarbij heb ik mijn neus hard gestoten.’

Reageer op dit artikel