artikel

Als je die filmpjes bekijkt, is het net of je in een F-16 zit

Home

Als je die filmpjes bekijkt, is het net of je in een F-16 zit

Onderzoeksbureau Popai Benelux onderzocht het effect van winkelreclame op consumenten. Bijna 1000 klanten werden voorzien van een bril met een camera, waardoor hun handelingen op de winkelvloer konden worden gevolgd. Uit het onderzoek blijkt volgens directeur Bram Nauta van Popai dat het blikveld van klanten voortdurend heen en weer schiet en slechts af en toe […]

Onderzoeksbureau Popai Benelux onderzocht het effect van winkelreclame op consumenten. Bijna 1000 klanten werden voorzien van een bril met een camera, waardoor hun handelingen op de winkelvloer konden worden gevolgd. Uit het onderzoek blijkt volgens directeur Bram Nauta van Popai dat het blikveld van klanten voortdurend heen en weer schiet en slechts af en toe een seconde of langer blijft hangen bij een product of reclameuiting.

Reageer op dit artikel