artikel

Zo werkt een actie niet en maak je mensen alleen kwaad.

Home

Zo werkt een actie niet en maak je mensen alleen kwaad.

Milieudefensie voert dinsdagmiddag actie bij het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam waar een aandeelhoudersvergadering van Ahold op het programma staat. Twee alpinisten hebben de gevel beklommen en een metershoog spandoek opgehangen als protest tegen Albert Heijn. De marktleider verkoopt volgens de organisatie vlees waarin ‘foute’ soja zit verwerkt. Directeur Tino Haenen van het Muziekgebouw […]

Milieudefensie voert dinsdagmiddag actie bij het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam waar een aandeelhoudersvergadering van Ahold op het programma staat. Twee alpinisten hebben de gevel beklommen en een metershoog spandoek opgehangen als protest tegen Albert Heijn. De marktleider verkoopt volgens de organisatie vlees waarin ‘foute’ soja zit verwerkt. Directeur Tino Haenen van het Muziekgebouw is kwaad over het inititaief van Milieudefensie en heeft de politie verzocht in te grijpen, z zegt hij tegen dagblad Trouw.

Reageer op dit artikel