artikel

Zij hebben in 2004 hun neus opgehaald voor Lidl

Home

Zij hebben in 2004 hun neus opgehaald voor Lidl

Vleesbedrijf Van Loon Vlees uit Best plukt de vruchten van de sterke groei die discounter Lidl in Nederland doormaakt. In twee jaar tijd is de omzet meer dan verdubbeld. Dat zegt eigenaar Erik van Loon in Het Financieele Dagblad. Van Loon zegt dat hij de klandizie van Lidl eigenlijk te danken heeft aan marktleider Vion, […]

Vleesbedrijf Van Loon Vlees uit Best plukt de vruchten van de sterke groei die discounter Lidl in Nederland doormaakt. In twee jaar tijd is de omzet meer dan verdubbeld. Dat zegt eigenaar Erik van Loon in Het Financieele Dagblad. Van Loon zegt dat hij de klandizie van Lidl eigenlijk te danken heeft aan marktleider Vion, die in 2004 niet in zee ging met de Duitse discounter.

Reageer op dit artikel