artikel

Wij zijn goedkoper dan C1000, maar veel mensen weten dat niet.

Home

Wij zijn goedkoper dan C1000, maar veel mensen weten dat niet.

AH-topman Dick Boer zegt in weekblad Elsevier dat de marktleider hard moet blijven werken aan het prijsimago. Prijs is en blijft voor Albert Heijn een gevoelig punt, zo zegt Boer. Volgens de topman letten klanten op dit moment meer op het betaalbare dan op het bijzondere. ‘We wijzen ze daarom nu op onze Euroshopper-producten.’

AH-topman Dick Boer zegt in weekblad Elsevier dat de marktleider hard moet blijven werken aan het prijsimago. Prijs is en blijft voor Albert Heijn een gevoelig punt, zo zegt Boer. Volgens de topman letten klanten op dit moment meer op het betaalbare dan op het bijzondere. ‘We wijzen ze daarom nu op onze Euroshopper-producten.’

Reageer op dit artikel