artikel

Nee, wij hebben niets aan Jan Linders

Home

Nee, wij hebben niets aan Jan Linders

Hoogvliet-directeur Siep de Haan zegt in een interview met Foodmagazine dat zijn formule zeker kans maakt op het verwerven van winkels wanneer een lid van Superunie ermee stopt. Die vlieger gaat niet op, wanneer Jan Linders er de brui aangeeft. Volgens De Haan bestaat het marktgebied van Hoogvliet uit de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en […]

Hoogvliet-directeur Siep de Haan zegt in een interview met Foodmagazine dat zijn formule zeker kans maakt op het verwerven van winkels wanneer een lid van Superunie ermee stopt. Die vlieger gaat niet op, wanneer Jan Linders er de brui aangeeft. Volgens De Haan bestaat het marktgebied van Hoogvliet uit de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en het zuiden van Noord-Holland. Hoogvliet heeft weliswaar een filiaal in Hedel geopend, dat tegen de grens van Noord-Brabant ligt, maar deze winkel is volgens de Haan geen opstap om die provincie te veroveren.

Reageer op dit artikel