artikel

Er is de hele nacht gewerkt om dit probleem op te lossen

Home

Er is de hele nacht gewerkt om dit probleem op te lossen

Woensdag was de website van Philips waarop mensen kunnen controleren of hun Senseo behoort tot de modellen waarbij zich een veiligheidsprobleem kan voordoen moeilijk bereikbaar. De problemen zijn inmiddels opgelost, aldus een woordvoerder van Philips. De fabrikant ontvangt nu per minuut driehonderd registraties van mensen die hun koffiemachine voor reparatie willen terugsturen.

Woensdag was de website van Philips waarop mensen kunnen controleren of hun Senseo behoort tot de modellen waarbij zich een veiligheidsprobleem kan voordoen moeilijk bereikbaar. De problemen zijn inmiddels opgelost, aldus een woordvoerder van Philips. De fabrikant ontvangt nu per minuut driehonderd registraties van mensen die hun koffiemachine voor reparatie willen terugsturen.

Reageer op dit artikel