artikel

Dit zijn ideeën van strategen, die alles kapot maken

Home

Dit zijn ideeën van strategen, die alles kapot maken

Günter Baltes van de Duitse medezeggenschapsraad van Unilever laat in de Lebensmittelzeitung geen spaan heel van de kostenbesparende plannen van topman Paul Polman en Harry Brouwer, verantwoordelijk voor Unilever Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Volgens Baltes zijn aangekondigde bezuinigingsplannen van zowel Polman als Brouwer desastreus voor het bedrijf.

Günter Baltes van de Duitse medezeggenschapsraad van Unilever laat in de Lebensmittelzeitung geen spaan heel van de kostenbesparende plannen van topman Paul Polman en Harry Brouwer, verantwoordelijk voor Unilever Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Volgens Baltes zijn aangekondigde bezuinigingsplannen van zowel Polman als Brouwer desastreus voor het bedrijf.

Reageer op dit artikel