artikel

De horeca betaalt al jaren de prijzenoorlog in de supermarkten

Home

De horeca betaalt al jaren de prijzenoorlog in de supermarkten

Vicevoorzitter Jaap Brantenaar van de Drankverstrekkende Bedrijven bij Koninklijke Horeca Nederland zegt dat bierbrouwers de bareigenaren in het nauw drijven. Brantenaar zegt in het Financieele Dagblad dat supermarkten een liter bier 25 procent goedkoper inkopen dan horecaondernemers. De afgelopen vier weken doken de inkomsten van de ondernemers onder de normale weekomzet, zo geven ze zelf […]

Vicevoorzitter Jaap Brantenaar van de Drankverstrekkende Bedrijven bij Koninklijke Horeca Nederland zegt dat bierbrouwers de bareigenaren in het nauw drijven. Brantenaar zegt in het Financieele Dagblad dat supermarkten een liter bier 25 procent goedkoper inkopen dan horecaondernemers. De afgelopen vier weken doken de inkomsten van de ondernemers onder de normale weekomzet, zo geven ze zelf aan in het wekelijks onderzoek door het bedrijfschap horeca en catering.

Reageer op dit artikel