artikel

Dat kan Prince niets schelen, maar in Nederland ligt dat anders

Home

Dat kan Prince niets schelen, maar in Nederland ligt dat anders

De Amerikaanse supermarktketen Target sloot onlangs een deal met rockster Prince, waardoor Target exclusief de cd’s van Prince in de VS mag verkopen. Commercieel directeur Sjaak de Korte van Plus zegt in het Algemeen Dagblad dat zijn formule ook open staat voor dergelijke constructies. Wel voorziet hij in dat geval problemen voor Nederlandse popartiesten. Volgens […]

De Amerikaanse supermarktketen Target sloot onlangs een deal met rockster Prince, waardoor Target exclusief de cd’s van Prince in de VS mag verkopen. Commercieel directeur Sjaak de Korte van Plus zegt in het Algemeen Dagblad dat zijn formule ook open staat voor dergelijke constructies. Wel voorziet hij in dat geval problemen voor Nederlandse popartiesten. Volgens hem is de kans groot dat muziekspeciaalzaken in Nederland een artiest na zo’n deal met de nek aankijken.

Reageer op dit artikel