artikel

Misschien overdreven, maar het is wel de erfenis van Meneer Heineken

Home

Misschien overdreven, maar het is wel de erfenis van Meneer Heineken

Topman Marc Bolland van de Britse formule Morrisons vertelt in de Telegraaf hoe hij in zijn tijd bij Heineken twee weken lang een nieuw Heineken-logo op een flesje observeerde. Bolland constateerde uiteindelijk dat een zilverkleurig randje rond het logo iets kleiner gemaakt moest worden, omdat het randje bij avondlicht te donker en dof werd.

Topman Marc Bolland van de Britse formule Morrisons vertelt in de Telegraaf hoe hij in zijn tijd bij Heineken twee weken lang een nieuw Heineken-logo op een flesje observeerde. Bolland constateerde uiteindelijk dat een zilverkleurig randje rond het logo iets kleiner gemaakt moest worden, omdat het randje bij avondlicht te donker en dof werd.

Reageer op dit artikel