artikel

Jumbo sluit beter aan bij het profiel van NAC

Home

Jumbo sluit beter aan bij het profiel van NAC

Jumbo’s hoofd projectontwikkeling Frans van Bergen stelt in een brief aan de gemeenteraad van Breda, dat een Jumbo beter past bij het nieuwe stadion van NAC Breda dan een vestiging van AH XL. Volgens Van Bergen sluit zijn formule beter aan bij de cultuur van NAC dan Albert Heijn. Op dit moment lijkt AH echter […]

Jumbo’s hoofd projectontwikkeling Frans van Bergen stelt in een brief aan de gemeenteraad van Breda, dat een Jumbo beter past bij het nieuwe stadion van NAC Breda dan een vestiging van AH XL. Volgens Van Bergen sluit zijn formule beter aan bij de cultuur van NAC dan Albert Heijn. Op dit moment lijkt AH echter de beste papieren te hebben voor een vestiging bij het stadion.

Reageer op dit artikel