artikel

In dit zakje stop je je opgerookte peuken tot je een asbak tegen komt

Home

In dit zakje stop je je opgerookte peuken tot je een asbak tegen komt

British American Tobacco-manager Cees Foet vertelt bij de aftrap van de Week van Nederland Schoon welke bijdrage zijn bijdrage levert aan de bestrijding van zwerfafval. Het bedrijf heeft een zakje ontwikkeld dat is bekleed met aluminiumfolie. Het bedrijf heeft er al duizenden van uitgedeeld. British American Tobacco wil hiermee voorkomen dat mensen op het strand […]

British American Tobacco-manager Cees Foet vertelt bij de aftrap van de Week van Nederland Schoon welke bijdrage zijn bijdrage levert aan de bestrijding van zwerfafval. Het bedrijf heeft een zakje ontwikkeld dat is bekleed met aluminiumfolie. Het bedrijf heeft er al duizenden van uitgedeeld. British American Tobacco wil hiermee voorkomen dat mensen op het strand of op een golfbaan hun peuk wegschieten.

 

Reageer op dit artikel