artikel

Het is een grote vijver waar de banken een enorme steen in hebben gegooid. Wij zitten aan de rand. De golven hebben ons nog niet bereikt.

Home

Het is een grote vijver waar de banken een enorme steen in hebben gegooid. Wij zitten aan de rand. De golven hebben ons nog niet bereikt.

Topman John Rishton van Ahold voorspelt in de Financiële Telegraaf dat het supermarktconcern zeker zal worden getroffen door de recessie, maar durft niet te zeggen hoe hard de klap zal zijn. Vandaar dat Ahold nog geen verwachting uitspreekt over heel 2009.

Topman John Rishton van Ahold voorspelt in de Financiële Telegraaf dat het supermarktconcern zeker zal worden getroffen door de recessie, maar durft niet te zeggen hoe hard de klap zal zijn. Vandaar dat Ahold nog geen verwachting uitspreekt over heel 2009.

Reageer op dit artikel