artikel

Helaas lijkt het machtsoffensief dat Albert Heijn heeft ingezet succesvol

Home

Helaas lijkt het machtsoffensief dat Albert Heijn heeft ingezet succesvol

Jumbo moet van de rechter de vestiging aan de Graafsebaan in Rosmalen over twee weken sluiten. Dit tot groot genoegen van Albert Heijn en Lidl, die menen dat het bestaan van de winkel in strijd is met het bestemmingsplan. Volgens algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo stapt de formule nu naar de Raad van […]

Jumbo moet van de rechter de vestiging aan de Graafsebaan in Rosmalen over twee weken sluiten. Dit tot groot genoegen van Albert Heijn en Lidl, die menen dat het bestaan van de winkel in strijd is met het bestemmingsplan. Volgens algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo stapt de formule nu naar de Raad van State om de sluiting alsnog te voorkomen.

Reageer op dit artikel