artikel

Ze moeten oppassen dat ze geen achterstand oplopen. Ik zie niet veel beweging als het om verduurzaming gaat bij A-merkfabrikanten.

Home

Duurzaamheidsmanager Caspar Woolthuis van Super de Boer zegt tegen vmt.nl dat het duurzaam maken van de circa 4500 huismerken prioriteit heeft bij de supermarktformule. Woolthuis is van mening dat fabrikanten van A-merken er verstandig aan doen meer aandacht te schenken aan duurzaamheid, nu de vraag onder consumenten naar duurzame producten stijgt.

Duurzaamheidsmanager Caspar Woolthuis van Super de Boer zegt tegen vmt.nl dat het duurzaam maken van de circa 4500 huismerken prioriteit heeft bij de supermarktformule. Woolthuis is van mening dat fabrikanten van A-merken er verstandig aan doen meer aandacht te schenken aan duurzaamheid, nu de vraag onder consumenten naar duurzame producten stijgt.

Reageer op dit artikel