artikel

Wanneer iemand hem dertig jaar geleden had verteld dat hij in 2008 en 2009 reclame zou maken voor een botermerk, zou hij die persoon voor gek hebben verklaard en hem waarschijnlijk hebben gevraagd “ to **** off!

Home

De omzet van het Britse botermerk Country Life is met 85 procent omhoog geschoten door een reclamecampagne met in de hoofdrol John Lydon, beter bekend als Johnny Rotten van de legendarische punkband Sex Pistols. John Holliday, vaste blogger van het Britse Sky News, denkt dat moederbedrijf Dairy Crest 30 jaar geleden geen kans had gemaakt […]

De omzet van het Britse botermerk Country Life is met 85 procent omhoog geschoten door een reclamecampagne met in de hoofdrol John Lydon, beter bekend als Johnny Rotten van de legendarische punkband Sex Pistols. John Holliday, vaste blogger van het Britse Sky News, denkt dat moederbedrijf Dairy Crest 30 jaar geleden geen kans had gemaakt Lydon te strikken, die toen hét boegbeeld was van het anti-establishment.

Reageer op dit artikel