artikel

Mijn blackberry begint om zes uur met berichten uit Azië, .

Home

rond de lunch doe je zaken met Europa en in de namiddag met de Amerika’s. Ik maak 200 vluchten per jaar, slaap 200 nachten in een hotel en 30 nachten in een vliegtuig. Ik heb kantoor in Rome, New York, Sao Paulo en Sjanghai. De 44-jarige Peter ter Kulve volgt bij Unilever Harry Brouwer op […]

rond de lunch doe je zaken met Europa en in de namiddag met de Amerika’s. Ik maak 200 vluchten per jaar, slaap 200 nachten in een hotel en 30 nachten in een vliegtuig. Ik heb kantoor in Rome, New York, Sao Paulo en Sjanghai.

De 44-jarige Peter ter Kulve volgt bij Unilever Harry Brouwer op als topman Unilever Benelux. In die rol gaat hij zijn gezin wat vaker zien dan in de afgelopen vier jaar, zegt hij in het Financieele Dagblad. Ter Kulve was in die tijd de ‘mondiale chef ijs’, oftewel senior vice president Global Ice Cream bij het concern.

Reageer op dit artikel