artikel

Eigenlijk hoor ik niet in dat rijtje thuis, zeg ik met alle bescheidenheid, want dat zijn wel heel grote namen.

Home

Marc Bolland, ceo van de Britse supermarktketen Morrisons, laat aan het AD weten dat hij zijn Hollandse nuchterheid niet is verloren, nadat The Times hem onlangs betitelde tot Business Person of the Year. Grote namen als Steve Jobs (Apple) en Sergey Brin en Larry Page (Google) gingen hem voor. De geboren Apeldoorner is de enige […]

Marc Bolland, ceo van de Britse supermarktketen Morrisons, laat aan het AD weten dat hij zijn Hollandse nuchterheid niet is verloren, nadat The Times hem onlangs betitelde tot Business Person of the Year. Grote namen als Steve Jobs (Apple) en Sergey Brin en Larry Page (Google) gingen hem voor. De geboren Apeldoorner is de enige Nederlander in een bedrijf met 130.000 Engelsen.

Reageer op dit artikel