artikel

Dan sta ik in de supermarkt een boodschappenwagen in te laden. Gegrild kippetje, nog wat aardappelen,

Home

beetje van dit, beetje van dat en dan ineens realiseer ik me, dat ik al die spullen niet nodig heb. Ik heb wel eens staan huilen in de Albert Heijn-gangen.’ De 17-jarige Kenneth C. en de 22-jarige Martin M. zijn veroordeeld tot 20 jaar cel voor de moord op de Amsterdamse garagehouder Rick Haster. De […]

beetje van dit, beetje van dat en dan ineens realiseer ik me, dat ik al die spullen niet nodig heb. Ik heb wel eens staan huilen in de Albert Heijn-gangen.’

De 17-jarige Kenneth C. en de 22-jarige Martin M. zijn veroordeeld tot 20 jaar cel voor de moord op de Amsterdamse garagehouder Rick Haster. De echtgenote van Haster laat in het Parool weten, dat ze alleen tevreden zou zijn met levenslang, aangezien zij bij de dagelijkse dingen, zoals het boodschappen doen in de supermarkt, altijd wordt geconfronteerd met het verlies.

Reageer op dit artikel