video

Video: opbouw DC Picnic in Utrecht

Formules 4547

Video: opbouw DC Picnic in Utrecht

AMERSFOORT – Picnic heeft een tweede dc geopend. Op youtube heeft het bedrijf een time-lapse filmpje gezet dat een indruk geeft van de aanpak en opbouw van de App-super.

Picnic heeft een tweede dc geopend in Utrecht. Het DC heeft een oppervlakte van ruim 7000 vierkante meter. Met dit pand verdrievoudigt het snelgroeiende jonge bedrijf zijn opslagcapaciteit, zo schreef Logistiek.nl, zustersite van Distrifood.nl al eerder. Het nieuwe distributiecentrum van Picnic is een aanvulling op het huidige DC in Nijkerk dat inmiddels maximaal benut wordt. Volgens Logistiek.nl liggen er ook plannen voor een  een geautomatiseerd magazijn.

Picnic van start in 15 middelgrote steden

De online supermarkt heeft de extra opslagruimte hard nodig, want de online supermarkt gaat dit jaar in minstens tien tot 15 middelgrote steden van start. Recent werd bekend gemaakt dat de elektrische bezorgwagentjes over enkele weken de boodschappen gaan bezorgen in Ede, Veenendaal, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Hoorn. Picnic onderscheidt zich van andere supermarkten doordat het geen winkels heeft en geen bezorgkosten in rekening brengt.  “Dit nieuwe distributiecentrum stelt ons in staat om nóg sneller te groeien en meer klanten te bedienen”, zegt Frederik Nieuwenhuys, mede-oprichter van de online supermarkt.

Op Youtube heeft Picnic sinds gisteren een timelapse gezet van de opbouw van het nieuwe dc, vijf weken in één minuut:

Video

Reageer op dit artikel