nieuws

Veelbesproken foto uit Jumbo in Leusden

Formules 5947

Veelbesproken foto uit Jumbo in Leusden

LEUSDEN – Een Jumbo-supermakrt in Leusden blijkt de winkel te zijn waar medewerkers dreigden te moeten betalen als ze niet op tijd reageerden op een vierde klant in de wachtrij.

Deze week ging een foto met daarop een tekst met de waarschuwing viral. ‘Iedereen die kan bijdraaien pakt voor aanvang van zijn/haar werkzaamheden een oortje. Word er niet gereageerd op het oortje, dan MOET er omgeroepen worden. Ontstaat er een vierde wachtende doordat men niet omroept, dan zijn de kosten voor iedereen die op dat moment aan de kassa zit en verzuimt om om te roepen’ (sic), luidde de tekst.

Incident volgens Jumbo

De bedrijfsleider van de Jumbo aan De Biezenkamp in Leusden zegt tegen het AD dat de foto is genomen in die winkel. ‘Wij kunnen bevestigen dat het om onze winkel gaat. Verder mogen we van het hoofdkantoor naar buiten toe niet ingaan op de kwestie.’ Volgens Jumbo gaat het om een incident. ‘We zijn inmiddels met de filiaalhouder in gesprek, want dit is absoluut niet de bedoeling’, aldus een woordvoerder.

Reddit en Geenstijl

De foto verscheen maandag op het onlineplatform Reddit, waarna veel mensen via Twitter en Facebook meteen een link legden met Jumbo, vanwege Jumbo’s Zekerheid ‘vlot winkelen‘. Ook Geenstijl.nl schonk aandacht aan de foto en wees naar Jumbo. De naam Jumbo stond echter niet in de tekst vermeld.

Reageer op dit artikel