nieuws

Spar City Zwolle krijgt inpandige The Tosti Club

Formules 1768

Spar City Zwolle krijgt inpandige The Tosti Club
Spar City aan het Willemsplein in Arnhem. Bron: Google streetview

ZWOLLE – De nieuwe Spar City in Zwolle krijgt een vestiging van The Tosti Club in zijn winkel.

Het gaat om een unieke samenwerking, aldus Spar. De Spar City aan het Lubeckplein opent op woensdag 27 november. Het gaat om de tweede Spar City in Zwolle.

The Tosti Club

In de winkel dus een vestiging van The Tosti Club, een Nederlandse ‘fast casual-formule voor restaurants, shop-in-shop en takeaway van verse tosti’s’, zoals The Tosti Club zichzelf omschrijft. Het franchiseconcept is momenteel op tien locaties in Nederland te vinden.

Tosti’s, sandwiches en barista-koffie

Voor Spar betekent het dat de nieuwe gemakswinkel een ‘nog completer assortiment’ heeft. Klanten kunnen bij de Spar City in Zwolle terecht voor verschillende tostivarianten, maar ook sandwiches en verse barista-koffie. De tosti’s van The Tosti Club worden vers bereid en er is mogelijkheid om de snack ter plekke op te eten.

Mathijs Faassen, Spar City Zwolle

Begin oktober zei de Zwolse exploitant Mathijs Faassen over zijn Spar City dat de winkel groter wordt dan de AH To Go-vestigingen op het station, die volgens hem ook echt zijn bedoeld voor de reiziger. ‘Bij ons kun je misschien geen weekboodschappen doen, maar als je uit je werk komt kun je wel alles kopen om thuis een maaltijd te maken,’ aldus Faassen toen. De winkel zal vanaf 27 november van maandag tot en met zaterdag open zijn van 6.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel