nieuws

Lidl komt al met luxe ‘feestbrochure’

Formules 4816

Lidl komt al met luxe ‘feestbrochure’
Screenshot van Lidl-feestbrochure

HUIZEN – Lidl heeft zijn brochure met luxe feestartikelen voor de decembermaand al gepubliceerd.

Vanaf donderdag liggen de ruim 500 luxe producten van Delicieux en 150 kerstrecepten in de winkel, aldus Lidl, ‘tenzij anders vermeld’. In de 116 pagina’s tellende folder geeft de discounter aan ruimere openingstijden te hanteren rondom de feestdagen.

Consumentenbond en beste in groente en fruit

Lidl start zijn ‘feestbrochure’ met een paginagrote vermelding van prijsonderzoek van de consumentenbond en van zijn achtste benoeming tot ‘beste supermarkt in groente en fruit’. Verder zijn alle Delicieux-producten, Lidls luxe huismerk, geordend op moment, zoals de brunch, borrel of dessert. Ook staan er non-foodproducten als feestkleding in de folder.

Kordaat

Opvallend zijn pagina’s 50 en 51 van de folder. Deze twee pagina’s, die volgen na de pagina’s met wijn en champagne, zijn geheel gevuld met varianten Kordaat-bier. Dit lijken de enige prominent aanwezige producten in de brochure die niet van het luxe merk Delicieux zijn.

Reageer op dit artikel