nieuws

Jumbo opent Jumbo City in Den Haag

Formules 2194

Jumbo opent Jumbo City in Den Haag

DEN HAAG – Jumbo opent begin december in Den Haag een nieuwe City-winkel.

De City opent op woensdag 4 december voor het eerst de deuren. De gemakssuper is de zevende City van de formule uit Veghel. Jumbo City Den Haag (Grote Marktstraat 32) krijgt een plek op de begane grond van het winkelpand ‘de Markies’ waar vroeger Marks & Spencer gevestigd was.

Verskeuken en veganistische producten

De gemakswinkel in de hofstad combineert elementen van de reguliere Jumbo-winkels, Foodmarkt en restaurantketen La Place. Op een oppervlakte van bijna 600 vierkante meter biedt Jumbo meer dan 9000 artikelen. Zo is er een Verskeuken, waar maaltijden zoals vers gemaakte pizza’s, diverse vegetarische maaltijden en verschillende salades worden bereid. Ook is er ruimte voor producten van La Place en is er plek gemaakt voor veganistisch assortiment.

Wensen binnenstedelijke klanten

‘Na de gemakswinkels in Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch is dit de zevende Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook op deze locatie in Den Haag kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om een lekkere verse maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, CCO van Jumbo, in een reactie op de opening.

Reageer op dit artikel