nieuws

Jumbo jaagt muizen uit winkel in Eindhoven

Formules 10923

Jumbo jaagt muizen uit winkel in Eindhoven

EINDHOVEN – De Jumbo aan het Belgiëplein in Eindhoven heeft een tijdje noodgedwongen de deuren moeten sluiten vanwege een muizenplaag.

Inmiddels zijn alle muizen weer uit de winkel. Dinsdagochtend is het filiaal heropend. Jumbo bevestigt aan Distrifood de strijd tegen het ongedierte. ‘Helaas hebben we in deze winkel last gehad van muizen. We hebben eerder al verschillende maatregelen genomen, waaronder het dichten van naden en kieren. Helaas bleken deze maatregelen niet voldoende’, zegt Jumbo-woordvoerder Suzanne van der Vaart.

Volledige reiniging van de winkel

Vervolgens heeft Jumbo besloten om het filiaal tijdelijk te sluiten. Van der Vaart: ‘De winkel is gesloten geweest om doeltreffende maatregelen te nemen, zoals volledige reiniging van de supermarkt. Hiervoor is professionele ondersteuning ingeroepen. De winkel is gisteren bevoorraad en sinds vanochtend weer open.’

Excuses voor het ongemak

Op de Facebookpagina van het filiaal in Eindhoven staan foto’s van medewerkers die de schappen weer vullen. Bij de foto’s staat de tekst: ‘Hallo Jumbo Belgiëplein. Namens ons allen onze excuses voor het ongemak de afgelopen dagen. Wij zijn met man en macht weer hard bezig om onze winkel weer tiptop in orde te maken. We heten jullie allemaal vanaf morgenochtend 08.00 uur (dinsdag 12 november, red.) weer welkom in onze winkel.’

Reageer op dit artikel