nieuws

Jumbo Foodmarkt opent 27 november in Goes

Formules 4480

Jumbo Foodmarkt opent 27 november in Goes
Foto: Jumbo

GOES – Jumbo opent op woensdag 27 november de deuren van zijn achtste Jumbo Foodmarkt. Dit gebeurt op de plek waar voorheen Agrimarkt was gevestigd.

De achtste Foodmarkt is de eerste Jumbo Foodmarkt in Zeeland.

2500 vierkante meter

De volledig verbouwde Agrimarkt-winkel aan de Van Doornestraat 2 in Goes is ruim 2500 vierkante meter groot. De winkel ligt op vijf minuten loopafstand vanaf NS-station Goes en er is parkeergelegenheid voor meer dan 200 auto’s. Jumbo Foodmarkt Goes is dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Filiaalmanager is Paul Duijnstee. ‘Samen met mijn team kijk ik ernaar uit om onze klanten te inspireren en verrassen in de eerste Zeeuwse Jumbo Foodmarkt’, zegt hij. ‘Door de verse bereiding, de aandacht voor presentatie en de combinatie van het beste van Jumbo, La Place en Agrimarkt biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor thuis. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennismaken met lekker en gezond eten. Klanten kunnen bij hen terecht met vragen over alle producten die we verkopen. Boodschappen doen wordt hier echt een ervaring! Ik kan niet wachten om samen met het team de deuren te openen van deze Foodmarkt.’

Jumbo-producten naast vertrouwd Agrimarkt-assortiment

Koks en foodspecialisten bereiden er vanaf 27 november ‘allerlei nationale en internationale gerechten’ in de La Place-wereldkeukens, aldus Jumbo. De keten zegt in de nieuwe Jumbo Foodmarkt een ruim en gevarieerd aanbod versproducten aan te bieden, terwijl ook vertrouwde streekproducten uit het Agrimarkt-assortiment verkrijgbaar blijven. Het gaat dan om Zeeuwse schepmosselen, runderbiefstuk en Zeeuwse leverworst. Ook populaire Agrimarkt-artikelen uit de categorie Tuin en Dier blijven in de winkel beschikbaar.

Dagverse vis, olijvenbar en rijpingskast

Het foodassortiment zal uiteindelijk bestaan uit meer dan 22.000 producten, waaronder dagverse vis. Daarnaast komt er een sinaasappelpers, versgebakken La Place-brood en een olijvenbar, versgebrande noten en ruim borrelassortiment. De slagerij-afdeling zal beschikken over een eigen rijpingskast voor langzaam gerijpt vlees, zo laat Jumbo weten.

Van Eerd: ‘Complete food experience’

Frits van Eerd, ceo van Jumbo: ‘Onze nieuwste Jumbo Foodmarkt in Goes biedt een complete food experience waar het mooiste van Jumbo en La Place samenkomt. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden in onze andere Foodmarkten ontzettend gewaardeerd. Deze totaalbeleving gaan we nu ook in Goes bieden. We spelen in op het gemak dat klanten zoeken en willen hen voortdurend verrassen. We zijn erg trots op deze nieuwe Foodmarkt en zetten alles op alles om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen.’

Reageer op dit artikel