nieuws

Jumbo gaat in zee met Hema

Formules 17413

Jumbo gaat in zee met Hema
Foto: Shutterstock

VEGHEL – Jumbo Supermarkten en Hema zijn met elkaar tot een principeovereenkomst gekomen voor een commerciële samenwerking in Nederland en België. Dat meldt Jumbo op zijn website.

‘Het doel hiervan is om de marktpositie van beide bedrijven verder te verbeteren’, aldus Jumbo. ‘Dit kan onder andere door het versterken van elkaars winkelnetwerk en door Hema-artikelen via de supermarkten van Jumbo te verkopen.’

Ook co-sponsoring Jumbo-ploeg mogelijk

Jumbo: ‘De samenwerking tussen Jumbo en Hema komt voort uit de gedachte dat het aanbod van beide bedrijven elkaar goed aanvult. Ook een mogelijk co-sponsorschap door Hema van de schaats- en wielerploeg Team Jumbo Visma is onderwerp van de lopende gesprekken.’ Op dit moment worden de plannen door Jumbo en Hema verder uitgewerkt.

Eind dit jaar details

Beide bedrijven streven ernaar om vóór het einde van het jaar met nadere details te komen. ‘Deze samenwerking is onder voorbehoud van de gebruikelijke goedkeuringen’, aldus Jumbo.

Reageer op dit artikel