nieuws

Jumbo onderzoekt viral foto ‘4e wachtende’

Formules 16364

Jumbo onderzoekt viral foto ‘4e wachtende’

VEGHEL – Jumbo onderzoekt de herkomst van een foto die momenteel viral gaat met daarop een bizarre boodschap aan vermoedelijk Jumbo-medewerkers.

Op de foto staat een tekst waarop wordt beweerd dat medewerkers moeten boeten wanneer ze niet adequaat inhaken op een vierde klant in de rij. De foto verscheen maandag op het onlineplatform Reddit, waarna veel mensen via Twitter (zie hieronder) en Facebook meteen een link legden met Jumbo, vanwege Jumbo’s Zekerheid ‘vlot winkelen‘. Ook Geenstijl.nl schenkt aandacht aan de foto en wijst naar Jumbo. De naam Jumbo staat echter niet in de tekst vermeld.

Vierde wachtende in de rij

Het eerste deel van de tekst op de foto is als volgt: ‘Let op!!! Iedereen die kan bijdraaien pakt voor aanvang van zijn/haar werkzaamheden een oortje. Word er niet gereageerd op het oortje dan MOET er omgeroepen worden. Ontstaat er een 4e wachtende doordat men niet omroept, dan zijn de kosten voor iedereen die op dat moment aan de kassa zitten en het verzuimen om om te roepen. (sic)’

Niet de bedoeling

De boodschap lijkt dus gericht aan medewerkers van een Jumbo-winkel, aangezien er wordt gesproken over ‘de 4e wachtende’. Jumbo zegt in een reactie bezig te zijn om te achterhalen wat het verhaal is achter de foto. ‘We zijn het aan het onderzoeken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling’, aldus Jumbo-woordvoerder Suzanne van der Vaart.

 

Reageer op dit artikel